ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Szőnyegtisztító gép bérlés, szőnyegtisztítás

A hagyományos porszívók nem alkalmasak a szőnyeg teljes mélytisztítására. Ennek oka, hogy a szőnyeg szálai a rajta történő járástól összetömörödik, letaposódik, és a szőnyeg szálai között található por és kosz részecskék hozzátapadnak a szőnyeg szálaihoz. A por szemcséktől a szőnyeg fakóvá válik, a taposástól a szőnyeg szálai meggyengülnek. Ezeket a por és kosz szemcséket csak alapos mélytisztítással, vizes takarítással lehet eltávolítani.

A hagyományos száraz porszívók csak a szabadon lévő szennyeződéseket képes eltávolítani. Ellenben a profi Karcher vizes szőnyeg tisztító gépünk használatával a szőnyeg mélytisztítása könnyedén elvégezhető. A szőnyeg tisztítása házilag is könnyedén elvégezhető, nem szükséges a szőnyeget elszállítani és tisztíttatni. A szőnyegtisztításhoz bármilyen kereskedelemben kapható gépi szőnyegtisztítót használhat. Az erős szívóhatásnak köszönhetően a szőnyegtisztítás után a nedvesség nagy része eltávolítható a szőnyegből, így annak száradási ideje jelentősen lerövidül a kézi szőnyegtisztításhoz képest.

A szőnyegtisztítás első sorban az alaposan elkoszosodott szőnyeg esetében látványos. Azokban a háztartásokban, ahol a szőnyegen nem járnak koszos cipővel, ott a látható különbség nem annyira jelentős tisztítás előtt és szőnyegtisztítás után, azonban a látható por szemcsék mellett a Karcher szőnyegtisztító gép képes a nem látható szennyeződésektől is megtisztítani a szőnyeget. Az apró poratkák, melyek nem láthatóak a szőnyeg szálai között, valamint a poratkák ürüléke, mely nagy mennyiségben megtalálható a szőnyegekben az egyik leggyakoribb kiváltói az allergiának. A poratkák eltávolítása csak mélytisztítással lehetséges, a hagyományos porszívózással csak a poratkák egy része távolítható el.

A szőnyegtisztítás mellett szól még az is, hogy a szőnyegtisztító gép használata után a szőnyeg felfrissül, megújul, a lakás megtelik kellemes illattal. Ezért a Karcher szőnyegtisztító gép használata azokban a lakásokban is kellemes közérzetet biztosít, amelyekben a lakók vigyáznak a tisztaságra.
A dohányfüst a szellőztetéssel eltávozik otthonunkból, azonban a kellemetlen szag egy idő után még a dohányosokat is zavarja. A kellemetlen illat még azokban a lakásokban is érezhető, amelyekben a lakói kint dohányoznak. A Karcher takarítógép használatával a szőnyegeket ismét friss illatúvá varázsolhatjuk, otthonunkba kellemes közérzetet kölcsönözhetünk.

A második leggyakoribb kellemetlen illat forrása a lakásban tartott háziállat lehet. A nagyobb termetű kutyák és macskák a gyakori tisztítás ellenére is behozzák otthonunkba a koszt és ezzel a kellemetlen illatokat is. Ezért az állattartóknak különösen ajánlott a szőnyegtisztítást évente legalább egyszer elvégezni. A Karcher takarító gép, szőnyeg és kárpittisztító gép ülőgarnitúra tisztításra, kanapé tisztításra, ágybetét tisztításra és autókárpit tisztításra is alkalmas, így egyetlen gép kölcsönzésével az egész lakást, sőt még autóját is kitakaríthatja. Az ipari szőnyeg és kárpittisztító gép kölcsönzés lényegesen kedvezőbb saját szőnyegtisztító vásárlásánál.

 

SZŐNYEGTISZTÍTÓ GÉP BÉRLÉS ÁRAK

 

Szőnyegtisztítás házilag, szőnyeg tisztítása otthon

A szőnyeg tisztítás két fajtája közismert, a száraz szőnyegtisztítás, és a nedves szőnyegtisztítás.

Száraz szőnyegtisztítás otthon

A száraz szőnyegtisztítás leggyakoribb módja a porszívózás. Ez mindenki számára ismert, a nagy teljesítményű porszívó a szőnyeg szálai közül kiszívja a szilárd szennyeződéseket. Azonban a szőnyeg szálaihoz tapadt szennyeződést porszívózással nem lehetséges eltávolítani.

A száraz porszívózásnál jobb megoldás az otthoni tisztítóporos szőnyegtisztítás, mivel a szőnyeg szálai közé juttatott tisztítópor megköti a szennyeződéseket, és ezt porszívózással házilag is el lehet távolítani. Előnye a porszívózással szemben, hogy több szennyezőanyag távolítható el. Hátránya, hogy a tisztítóport alaposan be kell dolgozni a szőnyeg szálai közé mely elég fárasztó munka, ráadásul a szőnyegtisztító por még így sem képes elég mélyre hatolni a szőnyeg szálai közé, így az otthoni szőnyegtisztítás eredménye erősen szennyezett szőnyeg esetén várhatóan nem lesz megfelelő.

Nedves szőnyegtisztítás házilag

A legbiztosabb otthoni szőnyegtisztító megoldás a nedves szőnyegtisztítás. A nedves szőnyegtisztítás hatékonysága a legjobb otthon, mely a szőnyegtisztító géptől, a szőnyegtisztító szertől és a szőnyegtisztítás módjától függ. A szőnyegtisztító gép a vízzel hígított meleg szőnyegtisztító szert a szőnyeg legmélyebb szálai közé is eljuttatja, megvalósítva ezzel a teljes mélytisztítást. A tisztító szer azonnal el is távolítható, de erősen szennyezett szőnyeg esetében a szőnyegben hagyható. A nagy teljesítményű szívófej a teljesen nedves szőnyegből a nedvesség nagy részét eltávolítja, így a szőnyeg száradási ideje még télen szobahőmérsékleten is akár 2 órára  csökkenthető. Ezzel az eljárással a padlószőnyeg tisztítása házilag is elvégezhető.

A Szabó Gépkölcsönzőtől ipari Karcher szőnyegtisztító gépet kölcsönözhet, mellyel otthonába hozhatja az ipari szőnyegtisztítást, egy igazi ipari padlószőnyeg tisztítógépet. Megfelelő szőnyegtisztító szerrel és szakszerű használattal kiváló eredményt érhet el a szőnyeg tisztításban otthon. Az ipari szőnyegtisztító használatával elkerülhető a szőnyeg túlnedvesedése.

Munkatársunk minden esetben bemutatja a szőnyegtisztító gép használatát, így a szőnyegtisztítás otthon könnyen elvégezhető. A készüléket otthonába visszük, és onnan el is szállítjuk, az alacsony bérleti díj mellé kauciót sem kell fizetni. Ráadásul a Karcher szőnyeg és kárpittisztítóval a szőnyegen kívül a kanapét, ülőgarnitúrát, fotelt, szék szövetét, azaz az egész lakást, sőt akár autója szövetét is kitakaríthatja.

SZŐNYEGTISZTÍTÓ GÉP BÉRLÉS ÁRAK

 

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.