ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Kárpittisztító gép kölcsönzés, kárpittisztítás

A Karcher kárpittisztító géppel ülőgarnitúra tisztítása házilag, kanapé tisztítása házilag, szék tisztítása házilag, fotel tisztítása házilag, a  kárpit tisztítása házilag könnyedén elvégezhető. A bérelhető kárpit tisztító ipari gép bármilyen gépi kárpittisztítóval vagy szőnyegtisztítóval használható.

A kanapé tisztítása házilag, ülőgarnitúra tisztítása házilag kézi erővel nem egyszerű feladat. A mindennapos használat során különböző szennyeződések kerülnek a kanapé kárpitra. A gyerekek és a háziállatok gyakran a legkülönbözőbb anyagokkal tudják összekoszolni a lakás díszét, az ülőgarnitúrát. Profi Karcher pari kárpittisztító gépünk bérlésével a legkülönbözőbb szennyeződéseket is könnyedén eltávolíthatja. Nem kell többé szégyenkeznie a vendégek előtt a foltos kanapé miatt.

A kárpittisztítás házilag ipari kárpittisztító géppel sokkal egyszerűbb. A kárpittisztító gép használata, a kanapé tisztítása, a kárpit tisztítása rendkívül egyszerű. Az előre elkészített kárpittisztítószeres vizet a takarítógép tiszta vizes tartályába kell tölteni. Az adagoló fej segítségével a takarító szert, a kárpittisztítót a kárpitra kell felhordani, ahonnan a nagy teljesítményű szívófejjel azonnal el is lehet távolítani. Erősen szennyezett kárpitok esetében a tisztítószert a szívófej segítségével beledolgozhatjuk a kárpitba, rövid ideig hagyjuk hatni, majd a szívófejjel rövid várakozás után a szennyeződéssel együtt eltávolíthatjuk a kárpitból. A nagy teljesítményű Karcher ipari kárpittisztító géppel a kárpitot szinte teljesen szárazra szívhatjuk, jelentősen lerövidítve ezzel a száradási időt. A kanapé tisztítás házilag nem is lehetne ennél egyszerűbb.

A Karcher kárpittisztító gép használata után a kárpittisztítással a lakás felfrissül, a kárpitok megújulnak. A nagy teljesítménynek köszönhetően a látható szennyeződések mellett a láthatatlan élősködők is eltávolíthatóak a kárpitos bútorokból. A poratkák és azok ürüléke a kárpit mélytisztításnak köszönhetően teljes mértékben eltávolíthatóak az ülőgarnitúrákból és kanapékból. Ráadásul a kárpittisztítás során a kanapé kellemetlen szagoktól is megszabadulhatunk, melyet a kiöntött és kárpitban lévő italok, cigarettafüst és állatok által behozott szennyeződés okozhat.

A nagy teljesítményű ipari kárpittisztító gép kölcsönzésével akár az egész lakást kitakaríthatja, hiszen a takarító gép alkalmas a szőnyegtisztításra, ágybetéttisztításra és autókárpit tisztításra is, de akár a gyerekek kedvenc plüssállata is könnyedén kitisztítható.

 

KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS ÁRAK

 

Kanapé tisztítás házilag, kárpit tisztítás házilag, kárpittisztítás háznál önállóan

Bármennyire is vigyázunk a kanapénkra, az idő múlásával a használatból eredően a kárpit egy idő után veszít eredeti színéből. Ahol gyerekek vannak, ott a nemkívánatos foltok hamarabb megjelennek. A költözködés esetleg a házi állatok tovább ronthatnak a helyzeten. Sok kanapé huzata nem levehető. De akkor hogyan tisztítsuk ki kedvenc ülőgarnitúránkat?

Kevesen tudják, hogy a kanapé tisztítás házilag könnyen elvégezhető. Akár még a makacsabb szennyeződések is megfelelő technikákkal könnyen eltávolíthatóak. A kárpit tisztítás házilag kézzel is elvégezhető, azonban ez akár több órát is igénybe vehet, a nem kevés munkáról nem is beszélve. Ráadásul a kézi erővel történő dörzsölés a kárpit anyagát is károsíthatja.

A kanapé tisztítás házilag leghatékonyabban takarítógéppel végezhető el. Az ipari Karcher kárpittisztító takarító géppel a kanapé tisztítás könnyedén, különösebb erőfeszítés nélkül elvégezhető. A kárpittisztító gép bármilyen gépi kárpittisztító szerrel használható. A kárpittisztító szeres vizet a takarító gépbe kell tölteni. A szívófej segítségével a kárpittisztító szert a kanapéra kell felhordani, ahonnan azonnal az ipari nagy teljesítményű szívófejjel el is lehet távolítani. Szennyezett kanapé esetén a kárpittisztítót a szívófej segítségével beledolgozhatjuk a kanapéba, rövid ideig állni hagyjuk, majd a szívófejjel rövid várakozás után a szennyeződéssel együtt eltávolíthatjuk a kárpitból. A kárpit tisztítás otthon önállóan így könnyen elvégezhető. Ráadásul a kárpittisztító géppel az egész lakás könnyedén kitakarítható, hiszen a kárpit tisztítás mellett a szőnyegeket, sőt még autóját is könnyedén kitakaríthatja.

A Szabó Gépkölcsönző ezen felül még a kárpittisztító gépet is házhoz viszi. Ez ideális lehet kisgyermekükre vigyázó anyukáknak, vagy idősebbeknek is, akik nem tudják megoldani a takarítógép szállítását. Az olcsó kölcsönzési díj mindenki számára elérhetővé teszi az ipari Karcher takarítógépeket, mindezt kaució fizetése nélkül.

KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS ÁRAK

 

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.