ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Autó kárpittisztító gép kölcsönzés, autó kárpittisztítás

A használat során és az idő múlásával az újonnan vásárolt autónk belseje veszít szépségéből. Ahol gyerekek is utaznak az autóban, ott az ülések és szőnyegek tisztítása porszívózással egy idő után nem nyújt megfelelő eredményt. Szerencsésebb esetben az autó kárpit sötét színű, mely jól elrejti a szennyeződéseket. Különösen nehéz a világos kárpittal és szőnyeggel szerelt autók tisztán tartása. Az autókárpit otthonunknál nagyobb terhelést kap, hiszen általában nem járunk cipővel a lakásban. A világos kárpittal szerelt autókban látszik csak igazán, milyen sok szennyeződést viszünk be cipőnkkel az autó kárpitjába. A nyári melegben az izzadság nagy részét is az autókárpit szívja fel, mely egy idő után foltot hagy a kárpitban, az autót pedig kellemetlen szaggal árasztja el. A szőnyeg szálai között megbújó szennyeződéseket eltávolítani még több órás porszívózással is lehetetlen, mivel a szennyeződések nagy része hozzátapad a szőnyeg szálaihoz.

A száraz autókárpit tisztításnál sokkal hatékonyabb a nedves takarítás. Egy autó belső terének autókárpit és autószőnyeg takarítása kézzel akár egy teljes napot is igénybe vehet, ráadásul a végeredmény sem mindig megfelelő.

Az autókárpit tisztítást leghatékonyabban kárpittisztító géppel lehet elvégezni. A Szabó Takarítógép Kölcsönzőtől bérelhető Karcher professzionális ipari kárpittisztító géppel a legmakacsabb szennyeződések is eltávolíthatóak. A kárpit tisztító gép mellett csupán tisztítószerre van szükség. Nem jelent gondot a sár, az ételmaradék, a kiömlött ital, sőt még az olaj és zsír is eltávolítható az ipari Karcher kárpit és szőnyegtisztító gép megfelelő használatával.

Kárpit és szőnyegtisztító gépet alacsony bérleti díjjal, kedvező házhoz szállítási és elszállítási feltételekkel, ráadásul kauciómentesen bérelhet a Szabó Gépkölcsönzőtől. 

Autókárpit tisztítás házilag, autókárpit tisztítás otthon, autó tisztítás házilag

Az autó kárpit tisztítását házilag is könnyedén el lehet végezni. Az autókárpit tisztítást házilag kezdjük porszívózással. Ezzel a nagyméretű szennyeződések, mint a kavics, salak könnyen eltávolíthatóak. Ezután készítsük elő a gépi tisztítószerből és meleg vízből a takarítószert. A takarítógép összeszerelése és feltöltése után el is kezdhetjük az autókárpit tisztítást. A speciális fej segítségével a takarítószert a kárpitba juttatjuk, majd azonnal a nagy szívóhatásnak köszönhetően el is távolíthatjuk. Szennyezett autókárpit esetén a műveletet érdemesebb többször is megismételni. A különösen szennyezett autókárpit esetében az áztatás helyett képezzünk habot, és hagyjuk azt rövid ideig az autókárpit felületén hatni. Ezáltal a tisztítószer még az ülés felsőbb rétegeiben marad, ahonnan a szívófejjel eltávolíthatjuk a nedvességet.

Az autószőnyeg tisztítása során dolgozhatunk nagyobb mennyiségű tisztítószerrel is, hiszen az autószőnyeg általában szennyezettebb a kárpitnál, és a nedvesség is könnyebben eltávolítható belőle. Legvégül a nagy teljesítményű szívóhatással rendelkező Karcher ipari takarítógéppel távolítsuk el az autókárpitból a maradék nedvességet. Ezáltal a teljes száradási idő 2-3 órára rövidülhet.

Kevesen tudják, de az autókárpit tisztítást házilag nem csak a nyári melegekben lehet elvégezni. Az autókárpit tisztítást egy kora tavaszi vagy késő őszi időpontban is nyugodtan elvégezhetjük. Ekkor ugyanis nem kell a tűző napon dolgoznunk, és sokkal alaposabban el tudjuk végezni házilag az autókárpit tisztítást. Az ipari autókárpit tisztító géppel akár télen fagypont felett is dolgozhatunk. Ilyenkor a száradási idő tovább tart, de az ipari szívóteljesítménynek köszönhetően az autókárpitból és az autóülésből a nedvesség 80%-a is eltávolítható, mely kellemesebb téli időjárás során viszonylag gyorsan megszárad. Ilyenkor érdemes az ablakokat 1-2cm-re napközben lehúzva hagyni, hogy a párás levegő szabadon távozhasson az utastérből.

 

AUTÓ KÁRPITTISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS ÁRAK

 

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.