ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Ágybetét tisztító gép kölcsönzés, ágybetét tisztítás

Az emberek többsége nem is gondolná, hogy az ágybetétek, ágymatracok milyen sok szennyeződést tartalmazhatnak. Pedig gondoljunk csak bele, egy átlagember évente nagyjából száz napot tölt alvással az ágyban. Azokban a háztartásokban, ahol ügyelnek a folyamatos tisztaságra, ott gyakran elfelejtkeznek a nem látható szennyeződésekről, melyek az ágybetét alsóbb rétegeiben találhatóak. A koszos ágybetétben található poratka és annak ürüléke az egyik legfőbb oka a porallergiának. Ezen kívül az izzadsággal szennyezett ágybetét kitűnő melegágya különböző baktériumoknak. Ez még akkor is igaz, ha az ágyneműt rendszeresen tisztítjuk. Higiéniai okokból ezért nagyon fontos az ágybetétek, ágymatracok legalább évente egyszeri mélytisztítása.

Egy profi takarító gép több százezer forintba kerül. A takarító gép bérlése ennél sokkal költséghatékonyabb. Ezen kívül a Karcher takarítógépek sokkal kifinomultabb tisztítási rendszerrel rendelkeznek, mint az olcsóbb takarító gépek.

A Szabó Gépkölcsönző a legmodernebb és a legstrapabíróbb Karcher takarító gépeket adja bérbe. Az ágybetét tisztítása előtt nem szükséges az előporszívózás sem. Ezen takarító gépek használata rendkívül egyszerű, hatékonysága viszont kiemelkedően magas. A takarító gép bérlésével az ágybetét házilag is tisztítható. Megfelelő tisztítószer használatával az ágymatracból a szennyeződések maradék nélkül eltűnnek, az ágybetét mélységében tisztítható. Lehetőleg kerüljük a klóros tisztítószereket, mivel azok roncsolhatják az ágybetét szálait. Sokkal jobb eredményt érhetünk el a kifejezetten kárpittisztításra ajánlott tisztítószerekkel. Ügyeljünk arra, hogy az ágybetét tisztítása során ne áztassuk el az ágybetétet, inkább a matrac tisztítás során képezzünk habot, és a matrac felső részébe juttassuk be azt. A tisztítás után a nagy teljesítményű szívóerőnek köszönhetően a nedvesség legnagyobb része eltávolítható a matracból. A tisztítás során az átlátszó fejen keresztül jól látható, milyen fokon volt szennyezett a tisztított ágybetét. Gyakran csak ekkor szembesülünk azzal, hogy a matrac tisztítás előtt mennyire volt szennyezett az ágybetét. Fontos, hogy a tisztítást olyan helyen végezzük, ahol a matrac megfelelően meg is tud száradni a tisztítás után.

A matracba került szennyeződést a lehető legrövidebb időn belül ajánlatos eltávolítani. Az ágybetét tisztítása lakásban télen is elvégezhető, mivel a kiemelkedően jó minőségű Karcher takarítógép a nedvesség nagy részét a tisztítás során eltávolítja a matracból. A teljes száradás megfelelő eljárás esetén szobahőmérsékleten 2-3 óra.

 

ÁGYBETÉT TISZTÍTÓ GÉP KÖLCSÖNZÉS ÁRAK

 

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.