ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

Alacsony árfekvéssel, kedvező házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Takarítási tippek

Takarítós játékok gyerekeknek

Takarítani, rendet rakni muszáj, de miért ne lehetne ezt játékosan? Bár tőlünk több ráfordítást és időt igényel, de megéri a befektetést, hiszen játékkal vezetjük rá a gyereket a rend szeretetére. A takarítás az iskolai szünetekben a legnehezebb.

Bővebben: Takarítós játékok gyerekeknek

Szőnyegtisztító por házilag

Ha foltos, koszos és nem éppen illatos, akkor itt az ideje a szőnyegtisztításnak. Ez nem kis munka, nem is minden takarításkor látunk hozzá. A háztartás minden területén használható régi jól bevált „szereket” és módszereket a szőnyegtisztításnál is használhatod. Készíts a szőnyegtisztító port magad házilag.

Bővebben: Szőnyegtisztító por házilag

Kárpittisztítás vegyszerekkel

A kellemetlen szagok, nagy kihívást jelentenek a kárpittisztítás területén is. Például a cigaretta füst, a házi állatok, vagy a használat során létrejött szagok eltüntetésében a szellőztetés nem segít, a kellemetlen szagok eljutnak a kárpit legmélyebb rétegeibe. És akkor már nem segít más csak a kiadós kárpittisztítás a megfelelő vegyszerekkel.

Bővebben: Kárpittisztítás vegyszerekkel

Kárpittisztító szer

A kárpit tisztítás nem kis feladat ezért az ember nem is minden takarításkor szánja rá magát. De sajnos előbb-utóbb hozzá kell látni, akármennyire is vigyázunk a kárpitra. A mindennapos használat meglátszik rajta, nem is beszélve az ételfoltokról. A tisztítás egyszerűbb változata a kárpit átporszívózása, de ez nem tünteti el a foltokat.

Bővebben: Kárpittisztító szer

Zsebpénz, gyerek, házimunka

Az egyik legnehezebben elérhető állapot az, amikor a gyerekünk önállóan és magától tart rendet a környezetében. Minden szülő álma ez, és hogy belülről fakadjon. A helyeztet megoldani nem egyszerű. Van, aki a zsebpénzre esküszik, van, aki pont az ellenkezőjét vallja. Zsebpénz vagy sem? Ez itt a nagy kérdés. A jól elvégzett munkaért mindig pénz jár?

Bővebben: Zsebpénz, gyerek, házimunka

Vegyszerek a takarításban

Minden bolti tisztítószer egyben vegyszer is. Nap, mint nap ki vagyunk téve a vegyszerek ártalmas hatásainak. Szervezetünk naponta érintkezik a szintetikus vegyipar termékeivel. Sajnos az élelmiszerek, a műszaki cikkek, az ivóvíz, a mezőgazdasági termékek, a kozmetikumok, a gyógyszerek, a műanyagok is tartalmaznak vegyi anyagokat.

Bővebben: Vegyszerek a takarításban

Takarítás menete

Tavasszal, amikor jobbra fordul az idő, a lakásra is ráfér az alapos takarítás. A takarítás menete nagyon fontos már csak azért is hogy ne csináljunk plusz munkát magunknak. Első és legfontosabb dolog a fentről lefelé és bentről kifelé technika.

Bővebben: Takarítás menete

Szőnyegtisztítási tippek

A szőnyegek a mindennapos használat során bepiszkolódnak, szennyeződnek. A tisztításuk nem kis feladat, de napjainkban már sokkal könnyebb, mint a szüleink idejében. Mindenki által ismertek a régi jó technikák: kiporolás, esetleg mosószeres, vizes átkefélés. Az is tény hogy minden szennyeződést, más-más, szőnyeget más-más módon kell tisztítani.

Bővebben: Szőnyegtisztítási tippek

Takarító gép vásárlási tippek

Ha szeretnék pótolni az elromlott gépet, akkor sok kérdés merül fel vásárlás előtt. Milyen volt a régi? Pont megfelelt az elvárásainknak vagy van, amit szeretnék, ha más lenne benne. Van-e allergiás a családba? Milyen az áramfogyasztása? Mennyire egyszerű a kezelése?

Bővebben: Takarító gép vásárlási tippek

Kamasz gyerekek és az ő feladatai

A kamasz lusta, nem tanul és nem segít a háztartásban, barátaival lóg, vagy otthon szobájában. De szerencsére ez nem minden kamaszra vonatkozik. Ne tévesszen meg minket a kinézete, kívülről olyan, mint egy felnőtt, de azért még belül gyerek. Mindenkinek más fontos, neki fontosak a barátok, nekünk hogy rend van-e a szobájában.

Bővebben: Kamasz gyerekek és az ő feladatai

Milyen a jó takarítógép

A környezetünk tisztántartása nagyon fontos és ebben segítenek a takarítógépek. De azonban nem egyszerű eldönteni milyen a jó takarítógép. Minden takarítógépek többfunkciós készülékek, ezért is hívják takarítógépnek. Porszívásra, folyadékfelszívásra és a tisztítófolyadéknak adagolására és a visszahívására alkalmas készülék.

Bővebben: Milyen a jó takarítógép

A takarítás és a gyerekek

Ha kicsi korától kezdve befogjuk, megbízzuk kisebb-nagyobb feladatokkal, talán később is jobban lehet majd számítani a segítségére. Már a kicsi gyerekek is tudnak segíteni a házimunkába, hiszen nagyon szívesen „dolgoznak" a mosogatószivaccsal a vizes portörővel, mert vizes. Azonban a gyerekkel való együtt takarítás sokkal több időt vesz igénybe.

Bővebben: A takarítás és a gyerekek

Nagytakarítás

Itt a jó idő, szinte elkerülhetetlen a ház „nagy „takarítása. De mielőtt neki kezdenénk, gondoljuk át a teendőket. Itt, is mint minden más takarításnál van néhány íratlan, de hasznos szabály, amivel saját dolgunkat könnyítjük meg, mint például: Fentről lefelé vagy Bentről kifelé. A lomtalanítást is célszerű a takarítással összekötni, így időt és energiát is spórolunk. Válogasd át a ruháidat, a felhalmozódott magazinokat, papírokat is szortírozd, a feleslegesnek ítélt, soha nem használt dolgokat költöztesd át a pincébe vagy a padlásra, és ha valamire végképpen nincs, szükséged ajándékozd el, vagy ha már nem használható dobd ki.

Bővebben: Nagytakarítás

Spórolj a takarításon!

Minden hónapban több tízezer forintot költünk tisztítószerekre, fertőtlenítőkre. Minden helységhez több speciális szert használunk, mint például a vízkőoldók, fertőtlenítők, illatosítók. Nagymamáink mindezt házi szerekkel oldották meg. Hatékonyabban, mint drága társaikkal.

 

Bővebben: Spórolj a takarításon!

Takarítási tippek elfoglalt háziasszonyoknak

Valljuk be, nagyon kevesünknek adatik meg, hogy egy egész nap álljon rendelkezésünkre a takarításra. Éppen ezért haladjunk szépen sorba. Nem feltétlenül szükséges egyszerre kitakarítani az egész lakást. Ajánlott minden nap más-más helységet takarítani, de van három jó tanács, amit célszerű betartani.

 

Bővebben: Takarítási tippek elfoglalt háziasszonyoknak

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.