ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Szőnyegtisztítási tippek

A szőnyegek a mindennapos használat során bepiszkolódnak, szennyeződnek. A tisztításuk nem kis feladat, de napjainkban már sokkal könnyebb, mint a szüleink idejében. Mindenki által ismertek a régi jó technikák: kiporolás, esetleg mosószeres, vizes átkefélés. Az is tény hogy minden szennyeződést, más-más, szőnyeget más-más módon kell tisztítani.

 Minden tisztítás alapja az alapos porszívózás. Ha egy mód van rá, akkor a szőnyeg mind a két oldalát porszívózzuk ki és a helyet is takarítsuk fel, ahová a szőnyeg kerül.
A legegyszerűbb módja a szőnyegtisztításnak a takarítógépes tisztítás. A gép elvégzi helyettünk a piszkos munkát. Mosószeres vizet rápermetezi a szőnyegre és aztán a szennyes vizet külön tartályba szívja fel. Ma már bérelhetünk ipari szőnyegtisztítót is ami, abban különbözik a háztartási géptől, hogy nagyobb nyomással permetezik a szőnyegre a tisztítószert, ami sokkal mélyebbre jut el, ezzel egyszerre a szívó hatása is nagyobb, több szennyeződést és vizet szív ki. Sokkal hamarabb szárad és tisztább is lesz a szőnyeg.

Másik módszerek még a samponozás vagy a száraz habos variációk.
Samponozás során helyezzünk egytárcsás, vagy egy hengerkefés gépre samponozó kefét, a tartályba öntsünk tisztítószeres vizet és a géppel hordjuk fel a szőnyegre a tisztítószert. A hab színéből látjuk milyen koszos volt a szőnyegünk, minél szürkébb a hab annál szennyezettebb volt a szőnyeg. A habot később habszívóval távolítsuk el. Ezt követően takarítógéppel is célszerű még átöblíteni. Így biztosak lehetünk benne, hogy vegyszer sem marad a szőnyegbe.

A száraz poros tisztítás még az előző kettőnél is egyszerűbb. Az üzletekben erre a célra kifejlesztett port a szennyezett szőnyegre szórjuk, majd egyenletesen beledolgozzuk a tisztítandó felületre. Ha a por megtette a maga dolgát és felszívta a szennyeződést nincs más dolgunk, mint a port alaposan kiporszívózni a szőnyegből.

Mielőtt nekilátnák a szőnyegtisztításnak döntsük el melyik a legmegfelelőbb módszer számunkra, mert ha például a vizes takarítást választottuk és nincs elég idő a száradásra, a vizes szőnyeg sokkal jobban magába szívja a szálló port és hamarabb koszos lesz.
Szőnyeget tisztítani nem csak vegyszerekkel lehet.

Néhány nagyon hasznos tipp:

 • - a sárfoltot hagyjuk megszáradni, majd keféljük ki, vagy nedvesen szórjuk be sóval, negyed órát hagyjuk rajta, majd porszívózzuk fel.
 • - a vörösbor foltra legjobb módszer a só, szórjuk rá sót ha beszívta a bort porszívózzuk fel
 • - a ragasztófoltokat a körömlakk oldja.
 • - makacs foltokra: 1 evőkanál mosószer + 1,5 evőkanál ecet + ½ liter meleg víz keveréke a megoldás
 • - gyerek okozta koszokat spricceljük be szódavízzel ,itassuk fel száraz ruhával
 • - a tintafoltot langyos tejjel szedhetjük ki a szőnyegből
 • - a fakó szőnyeget langyos ecetes vízzel felfrissíthetjük (1 l vízbe 1 dl ecet) Vagy: száraz sót szórjunk rá és keféljük át.
 • - borotvakrémmel, habbal is próbálkozhatunk, ha beszívta a habot, vízzel mossuk át a foltot.
 • - a bútorok okozta lenyomódást a lenyomott rész fölé tartott gőzölős vasalóval próbáljuk eltüntetni.
 • - időnként forgassuk a szőnyeget, hogy egyformán kopjon.
 • - szőnyeg „szamárfül” ellen: ragasszunk a szőnyeg sarka alá kis gumilapot.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.