ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Milyen a jó takarítógép

A környezetünk tisztántartása nagyon fontos és ebben segítenek a takarítógépek. De azonban nem egyszerű eldönteni milyen a jó takarítógép. Minden takarítógépek többfunkciós készülékek, ezért is hívják takarítógépnek. Porszívásra, folyadékfelszívásra és a tisztítófolyadéknak adagolására és a visszahívására alkalmas készülék.

Minden takarítógép alkalmas porszívózásra, de ezek teljesítménye lényegesen elmarad a modern porszívókétól. Tehát célszerű még egy porszívót is beszerezni a takarítógép mellé a nagyobb hatékonyság érdekében. A takarítógépek átszerelése sem egyszerű, de folyadék felszívására csak a takarítógépek alkalmasak. Kapható olyan porszívó, ami folyadék felszívásra is alkalmas. A száraz – nedves porszívó nem alkalmas a takarításra. Ne is várjuk el tőle a szőnyegtisztító funkciót. Ha ezek alapján eldöntöttük, hogy takarítógépet vagy száraz-nedves porszítót veszünk, akkor ajánlott elolvasni a műszaki adatokat.

A porszívó üzemmódban is működő takarítógépeknek a teljesítőképességét a szívóteljesítmény adja meg. Nagyon fontos hogy a takarítógép-gyártók ezt az adatot nem szívesen tüntetik fel. Ennek célszerű utána nézni vásárlás előtt. Minél nagyobb a választott takarítógép folyadék szivattyúja annál hatékonyabb a takarítási funkciója.

Sajnos, mint mindent ezt is meg kell tanulni, hogy ne a szőnyeget áztassuk el, hanem hatékonya használjuk a takarítógépet. Ha például nagyon lassan mozgatjuk a tisztítófolyadék nyomócsövét, a szőnyeg elázik, és ha nem tudjuk kitenni száradni, akár még a penészedés is elkezdődhet. Minden takarítógép gyártó saját tisztító folyadékot ajánl a leghatékonyabb eredmény érdekében. Ha megtehetjük, ezt a márkát részesítsük előnybe. Ha környezet barát takarítógépet keressünk, akkor a gőzölős a megoldás. Ha mindezek alapján sikerül takarítógépet vásárolni, akkor nincs más dolgunk, mint hozzálátni a takarításhoz.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.