ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Nagytakarítás

Itt a jó idő, szinte elkerülhetetlen a ház „nagy „takarítása. De mielőtt neki kezdenénk, gondoljuk át a teendőket. Itt, is mint minden más takarításnál van néhány íratlan, de hasznos szabály, amivel saját dolgunkat könnyítjük meg, mint például: Fentről lefelé vagy Bentről kifelé. A lomtalanítást is célszerű a takarítással összekötni, így időt és energiát is spórolunk. Válogasd át a ruháidat, a felhalmozódott magazinokat, papírokat is szortírozd, a feleslegesnek ítélt, soha nem használt dolgokat költöztesd át a pincébe vagy a padlásra, és ha valamire végképpen nincs, szükséged ajándékozd el, vagy ha már nem használható dobd ki.

Ne kezd hozzá a nagytakarításhoz, ha hulla fáradt és morcos vagy, még akkor sem, ha akkor lenne rá időd. Inkább oszd el a munkát több részre. Így ugyan nem olyan látványos a változás, de végül csak tiszta és ragyogó lesz a lakás. Ne csak a látható helyeken lévő portól szabaduljunk meg! Minden kis nem láthatatlan helyről is távolítsd el a koszt, mint az ágyneműtartó, a csillár vagy a radiátorok. Mosd ki a függönyöket, minden lakás textíliát, mint a díszpárnák, plédek, ágytakarók. Mindjárt kellemesebb illat lesz és jó érzéssel fog eltölteni. Kisgyermeke háznál nézd át a kül-és beltéri játékokat. Azokat a játékokat, amik már nem biztonságosak dobjuk ki a többit mossuk el. És ami nagyon fontos, ne feledkezzünk meg a takarításhoz használt eszközök fertőtlenítéséről és cseréjéről sem! A rongyokat, törlőkendőket mossuk ki magas hőfokon, a mosogatószivacsokat pedig minden használat előtt pár másodpercre a mikróba.

Legyen egy takarító „központot", ahol minden meg van, és könnyen hozzáférhetünk. Az eszközök nagyon fontosak és megkönnyítik a dolgunkat, sőt nélkülük nem tudjuk elvégezni a takarítási feladatot.
Kell egy:

  • Kosár, amibe összegyűjtjük a nem helyén lévő dolgokat
  • Vödör, víz és folyékony szappan keverékével
  • Mikro szálas rongy,
  • Kuka, mert szemét biztos lesz mindenhol
  • Ablakmosó spriccelő és papírtörlő.
  • Baba popsi törlő, mert az mindig mindenhol kell.
  • Tollseprű.

Ne feledd a tisztaság fél egészség, és ha mindennel végeztél jó érzéssel tölt el. Nem volt hiábavaló a fáradozás.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.