ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

A takarítás és a gyerekek

Ha kicsi korától kezdve befogjuk, megbízzuk kisebb-nagyobb feladatokkal, talán később is jobban lehet majd számítani a segítségére. Már a kicsi gyerekek is tudnak segíteni a házimunkába, hiszen nagyon szívesen „dolgoznak" a mosogatószivaccsal a vizes portörővel, mert vizes. Azonban a gyerekkel való együtt takarítás sokkal több időt vesz igénybe.

Én azonban úgy gondolom, már kisgyermek korban rá kell őket szoktatni, arra hogy maguk körül rendet tartsanak. Persze a biztonságot szemelőt tartva, de valljuk be, nagyon sok olyan házimunka van, ahol nem érheti őket baj. Mint a portörlés, mosógépbe való bepakolás vagy a virágöntözés. Ezzel nekünk is segítenek és a picik még élvezik is, és addig is együtt vagyunk.

Mert szerintem nincs annál rosszabb, ha egy háztartásban minden az anya feladata, a gyerekkel meg mindig közelharcot kell vívni, hogy segítsen, de legalább is a saját szobájában tartson rendet, tisztaságot. Az biztos, hogy a gyerekünk nem fog minden egyszerre és kifogástalanul megcsinálni. Porszívózás után biztos, hogy lesznek még porcicák és a felmosás sem tökéletes, de ne rójuk fel neki, ne kezdessük vele újra, inkább dicsérjük meg, legyünk rá büszkék és lelkesítsük a következő feladatra. Mert ha ezt nem tesszük meg a gyerek házimunkához érzett kedvét nagyon is el tudjuk venni.

Ahogy nőnek a takarítási kedvük is úgy csökken, de még itt sem lehetetlen feladat rávenni őket a takarításra. Vagy játékká alakítjuk át a takarítást vagy megfelelő motivációt biztosítunk neki. Ha azonban elkövettük azt a hibát, hogy a takarítás nem gyereknek való munka, kamaszkorban igen csak nagy bajunk lesz ezzel. Ha odafigyelünk láthatjuk, hogy a gyerek azért nem takarít, mert úgy érzi ezt egyedül kell megcsinálni, így minden esetben segítsünk neki. Persze csak akkor várhatjuk el a gyerekszoba tisztaságát, ha mi magunk is rendet tartunk, hiszen ha a nappali romokban hever, nem várhatjuk el a gyerektől sem, hogy katonás rend legyen a szobájában. Szóval, mutassunk példát és a gyerekünknek az lesz a természetes, amit tőlünk lát, így könnyebb dolgunk lesz később, és neki is könnyebb dolga lesz, ha már saját háztartást vezet.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.