ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

Alacsony árfekvéssel, kedvező házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Takarítós játékok gyerekeknek

Takarítani, rendet rakni muszáj, de miért ne lehetne ezt játékosan? Bár tőlünk több ráfordítást és időt igényel, de megéri a befektetést, hiszen játékkal vezetjük rá a gyereket a rend szeretetére. A takarítás az iskolai szünetekben a legnehezebb.

Nyáron minden ajtó, ablak nyitva, a gyerekek ki-be futkosnak, és persze bandáznak. Ha már elég nagy a gyerek a családba, akkor elvárható tőle, hogy rendet rakjon maga körül. Viszont sokszor megfigyelhető, hogy a gyerek szívesebben végzi a „felnőtt” munkáját, mint például a játékpakolást. Éppen a legutóbbi takarításnál figyeltem meg az, hogy a kádat ki súrolja ki kisebb vitát eredményezett, hiszen eddig még egyik gyerek sem csinálta, ezért érdekes volt. Tapasztalatból mondom, engedd, hogy mindenki hozzáférjen a munkához!

Dobókockás pakolás: mindenki annyi dolgot pakol el a saját szobájába, amennyit a dobókockával dobott. Ez lehet több körös is. És persze az nyer, aki hamarabb végez. Egész héten összeszedem a széthagyott dolgokat: és hétvégén zálogos játék keretében lehet visszaszerezni, ha fontos a játék, akkor különböző takarításért lehet megkapni.

Zsákbamacska: cetlire felírom a különböző házimunkákat, mint például a mosogatás, porszívózás, portörlés, ruhateregetés, stb. Mindenki húz egy cetlit és azt a feladatot végzi el.

Éneklés és táncolás: sok versecske és dalocska van, amivel mókázva lehet rendet rakni.(pl:” pajtás pakolás, ki a rendes óvodás?”, „Szedjük, kapjuk a helyére rakjuk” „Vége van a játéknak, minden gyerek rendet rak. Sok játék erre-arra, azt mondja vigyél haza”)

Stopperos „munka”: mókás ha stopperrel mérjük az időt. pl: 3 percig lehet pakolni és utána megnézzük, mit sikerül végrehajtani a kiadott feladatból.

A házimunka nem csak munka, mert ha játszva takarítunk, akkor együtt töltjük az időt, fejlesztjük a gyerekeket, és a rend szeretetére neveljük őket.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.