ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Kárpittisztító szer

A kárpit tisztítás nem kis feladat ezért az ember nem is minden takarításkor szánja rá magát. De sajnos előbb-utóbb hozzá kell látni, akármennyire is vigyázunk a kárpitra. A mindennapos használat meglátszik rajta, nem is beszélve az ételfoltokról. A tisztítás egyszerűbb változata a kárpit átporszívózása, de ez nem tünteti el a foltokat.

Először is döntsd el, hogy te tisztítod ki a kárpitot vagy szakemberre bízod. Ha a saját kezű tisztítást választod, akkor célszerű évente egyszer, és lehetőség szerint a tavaszi nagytakarításkor hozzálátni ehhez a nem kis feladathoz. A feladat sikeres teljesítéséhez kárpittisztító szerre van szükségünk, ami lehet boltban kapható vegyszere vagy hagyományos környezetkímélő, nagymamáink által is használt praktika. Ez utóbbiból sorolnák fel néhány bevált módszert a teljesség igénye nélkül.

Szagtalanításra

Nagyon jól használható a szódabikarbóna, csak be kell szórni vele a kárpit felületét és várni kb. 20-30 percet. Ezt követően kiporszívózni a szemcséket.

Készíts saját kezűleg tisztítószert

  • 25 g szappanpehely
    500 ml víz
    100 ml glicerin
    100 ml borszesz (gyógyszertárból)

Elkészítése: a szappant és a vizet összekeverés után melegítsd fel, még minden teljesen fel nem oldódik benne, ha kihűlt minden más hozzávalót tegyél bele a keverékbe. Hagyd állni néhány órát és jöhet a kárpittisztítás. Ezt az elkészített oldatot használd a kárpitra. Sós-vizes ruhával erőteljesen töröljük, dörzsöljük be a tisztítandó felületet, ha megszáradt jöhet a felesleges só kiporszívózása.

Az ablaktisztító is csodákra képes. A szódabikarbóna a folyadékok okozta foltok mellett a zsírcseppek eltávolításánál is kiváló segítség. Csak rá kell szórni a foltra és várni, amíg felszívja azt.

A kávé és teafoltra a sör a legmegfelelőbb tisztítószer.

Szín felfrissítése

Hideg ecetes víz a megoldás. A kárpit egy kevés szalmiákszesszel is visszanyeri eredeti fényét. Mind a két módszernél a nedves ruhával kell a kanapát áttörölni, a kárpit újjá éled tőle. A kávé vagy tintafolt eltüntetésének másik módszere a tejjel átdörzsölés, viszont itt nagyon fontos, hogy aztán vizes szivaccsal is töröljük át alaposan a kárpitot, nehogy a tej belebüdösödjön.

Érdemes a felsoroltak mindegyikét vagy a legszimpatikusabbat kipróbálni, és ha bevált, akkor rendszeresen alkalmazni a környezetkímélés miatt is.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.