ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Kamasz gyerekek és az ő feladatai

A kamasz lusta, nem tanul és nem segít a háztartásban, barátaival lóg, vagy otthon szobájában. De szerencsére ez nem minden kamaszra vonatkozik. Ne tévesszen meg minket a kinézete, kívülről olyan, mint egy felnőtt, de azért még belül gyerek. Mindenkinek más fontos, neki fontosak a barátok, nekünk hogy rend van-e a szobájában.

Vannak olyan kamaszok, akik már kisgyermek korban megtanuljál, hogy maguk körül rendet kell tartani. Megtanulják, mert ezt látják a szülőktől vagy, mert kisgyermekként is besegítettek a házimunkába. Hiszen nincs az sehová leírva, hogy a gyereknek nincs feladatuk. Nagyon fontos megtalálni a megfelelő középutat a házimunka és a kamasz kor sajátosságai között. Elvárásokat minden tizenévessel szemben lehet, sőt szükséges támasztani. Iskolai vagy otthoni feladatokról van szó, a következő szempontokat érdemes szem előtt tartani.

Kamasz gyerekünkkel szemben is legyen elvárás a házimunka, de ne akarjuk percre pontosan megmondani neki mikor végezze azt el. Hajdunk neki teret, amikor úgy érzi ő döntése a rendrakás. Ha lehetőségünk van rá és meg engedhetjük magunknak azokat a feladatokat bízzuk kamasz gyerekünkre, amit ő választ és megcsinál. Ne akarjuk minden áron a szemetet kivitetni vele, ha szívesebben megöntözi a virágokat. Így elkerülhetjük a konfliktusokat és mégis segít a gyerek.

De nagyon fontos hogy következetesen elvárjuk tőle azokat a teendőket, amit előtte megbeszéltünk. Több kamasz egy háznál akkor még nehezebb a dolgunk, igazságérzetük egy pillanat alatt romba döntheti az eredeti terveket. Nem fordulhat elő, hogy egyikük akár csak egy méterrel is többet takarítson, mint a másik. Én nem vagyok ennek híve, de van akinek ez vált be. Pontosabban az ha a gyerek jutalmat, bért kap a munkájáért. Nálam vannak olyan házimunkák, mint az asztal leszedése vagy a mosogatógép kipakolása, mely nem lehet vita tárgya. Mindig kapnak jutalmat az elvégzett házimunkáért, de soha nem mondom ki ezt nyíltan. Ebben a korba szeretnénk megértetni vele miért fontos a rend és a tisztaság az a gyanúm már elkészültünk vele. De nem lehet az sem megoldás, hogy helyette tartsuk rendben a szobáját és ne vegye ki a részét a házimunkából.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.