ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

Alacsony árfekvéssel, kedvező házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Spórolj a takarításon!

Minden hónapban több tízezer forintot költünk tisztítószerekre, fertőtlenítőkre. Minden helységhez több speciális szert használunk, mint például a vízkőoldók, fertőtlenítők, illatosítók. Nagymamáink mindezt házi szerekkel oldották meg. Hatékonyabban, mint drága társaikkal.

 

 Egy üveg ecetet 150-200 Ft-ért megvehetsz és használhatód vízkőoldóként, fertőtlenítőként és dugulás el hárítóként is. Ecetes ronggyal az egész lakást kitakaríthatod a konyhától a wc-ig. Hiszen fertőtlenít, szagtalanít és vízkőtelenít, zsírtalanít is egyben.

A szódabikarbóna is ugyan ilyen „csoda" szer. Ahol az ecet bevált ott a szódabikarbóna is használható. A szódabikarbónához tegyél pár csepp vizet és súrolószerként használd, tökéletes hatást érsz el és nem karcol. Koszos szőnyeg takarítására is használhatod, szórd be a szőnyeget, dolgozd bele és pár perc múlva porszívózd fel. Ugye ismerős? Drágább társával (vanish) szembe még hatásosabb is. Tégy egy nyitott csomag szódabikarbónát a hűtőbe és összegyűjti a kellemetlen szagokat is.

A harmadik, amit még ajánlani tudok és, hidd el, mindet tapasztalatból ajánlom, a citrom. Drágább ugyan, mint a szódabikarbóna, de aki szereti a friss citrom illatot, annak megéri. Használj mindent ugyan úgy, mint a két előző házi tisztító szernél. Vágj félbe egy citromot és azzal töröld át a szanitereket, mosogatót. Zsír és vízkőoldó hatása is van. A citrom a gyümölcsfoltokat is eltávolítja.

Térjünk most át a mosásra, hiszen az is hozzátartozik a mindennapjainkhoz. A mosóporok is nagyon drágák, de nem a mosószóda és a mosódió. Valamint öblítőként használhatsz ecetet is, nem lesz ecet szaga a ruhának!

Próbálj ki mindent és meglátod, mennyire jól beválnak, és mennyi pénzt megspórolsz vele.

Takarítási tippek

Takarítós játékok gyerekeknek

Takarítani, rendet rakni muszáj, de miért ne lehetne ezt játékosan? Bár tőlünk több ráfordítást és időt igényel, de megéri a befektetést, hiszen játékkal vezetjük rá a gyereket a rend szeretetére. A takarítás az iskolai szünetekben a legnehezebb.

Bővebben ...

Szőnyegtisztító por házilag

Ha foltos, koszos és nem éppen illatos, akkor itt az ideje a szőnyegtisztításnak. Ez nem kis munka, nem is minden takarításkor látunk hozzá. A háztartás minden területén használható régi jól bevált „szereket” és módszereket a szőnyegtisztításnál is használhatod. Készíts a szőnyegtisztító port magad házilag.

Bővebben ...

Kárpittisztítás vegyszerekkel

A kellemetlen szagok, nagy kihívást jelentenek a kárpittisztítás területén is. Például a cigaretta füst, a házi állatok, vagy a használat során létrejött szagok eltüntetésében a szellőztetés nem segít, a kellemetlen szagok eljutnak a kárpit legmélyebb rétegeibe. És akkor már nem segít más csak a kiadós kárpittisztítás a megfelelő vegyszerekkel.

Bővebben ...

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.