ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Takarítási tippek elfoglalt háziasszonyoknak

Valljuk be, nagyon kevesünknek adatik meg, hogy egy egész nap álljon rendelkezésünkre a takarításra. Éppen ezért haladjunk szépen sorba. Nem feltétlenül szükséges egyszerre kitakarítani az egész lakást. Ajánlott minden nap más-más helységet takarítani, de van három jó tanács, amit célszerű betartani.

 

 • Fentről lefelé haladj
 • Mindig a rendrakással kezd, tegyél el mindent, ami nem oda való
 • Mozdíts el mindent mozdíthatót a minél eredményesebb hatásért

Valószínűleg nálad is, mint mindenki másnál a konyha a „legkoszosabb" helység. Ne feledkezzünk meg a konyhai eszközökről, mint a mikró vagy a főzőlap.
A főzőlap leggyorsabban és legegyszerűbben erős zsíroldó szerekkel tisztítható, de ha környezetbarát vagy, akkor szódabikarbónát és ecetet is használhatsz. Nekem személy szerint ez vált be leginkább. Nem karcol és nagyon olcsó is. Én mindig a gyógyszertárban veszek 250g kiszerelésben szódabikarbónát.

A mikrónál 10 percig melegíts citromos vizet és minden zsíros szennyeződést könnyedén letörölhetsz, de itt is bevált a szódabikarbóna.
A mosogatót ecetbe áztatott szivaccsal törölj át és minden vízkő és zsírfolttól megszabadulsz.
A konyhaszekrény ajtókat töröld át nedves portörlővel, de a belsejét se felejtsd el. Ilyenkor dobj ki mindent, ami már lejárt, töröld fel a kiborult dolgokat.
Hűtőből minden pakolj ki, törölj át minden langyos vízzel és egyúttal dobd ki a lejárt élelmiszereket is. Nagyon fontos a hűtő kiolvasztása is évente egy-két alkalommal.

Másik helység, ami minden háziasszony rémálma a fürdőszoba. Makacs vízkő, szappanlerakódás, párás levegő, gomba és baktériumok. Itt is tökéletes tisztító szer az ecet, a szanitereket ecetes ronggyal töröld át és csillogó lesz minden. Lefolyóba önts szódabikarbónát arra pedig ecetet, kicsit állni hagyjuk és utána meleg vízzel öblítsd le.
WC tisztítást senki sem szereti, de sajnos elkerülhetetlen. Legjobb ha Domestost használsz, az ülőkét és a perem alatt sem felejtsd el.

És itt meg is vagyunk a munka oroszlán részével, hiszen a nappali és hálószobák már csak portörlést és porszívózást, néhol felmosást igényel. Minden tárgy remek porfogó, mint a függöny is. A függönyöket legalább évente egyszer-kétszer mosd ki. Az ablakpucolás sem túl szórakoztató. Ha sok ablakod van, akkor ne tervezd be egy napra. Ezt is célszerű több részletben megcsinálni. Mindig használj valami tisztítószert és ne feledkezzünk meg az ablakpárkányok, ablakkeretek és redőnyök, szúnyoghálókról sem.

Takarítási eszköz lista, melyet minden háziasszonynak be kell szerezni!!!

 • Kis seprű
 • Nagy nyeles seprű
 • Kültéri seprű
 • Szemétlapát
 • Porszívó
 • Műanyag vödör
 • Létra
 • (Használt) fogkefe (a nehezen hozzáférhető helyek tisztításához)
 • Padlótörlő kendő vagy nyeles gyors felmosó
 • Mosogató- és törlőszivacs
 • Mosogató kefe
 • Poroló
 • Körömkefe
 • WC kefe
 • Papír kéztörlő
 • Gumi vagy pamutkesztyű

Takarítási tippek

Takarítós játékok gyerekeknek

Takarítani, rendet rakni muszáj, de miért ne lehetne ezt játékosan? Bár tőlünk több ráfordítást és időt igényel, de megéri a befektetést, hiszen játékkal vezetjük rá a gyereket a rend szeretetére. A takarítás az iskolai szünetekben a legnehezebb.

Bővebben ...

Szőnyegtisztító por házilag

Ha foltos, koszos és nem éppen illatos, akkor itt az ideje a szőnyegtisztításnak. Ez nem kis munka, nem is minden takarításkor látunk hozzá. A háztartás minden területén használható régi jól bevált „szereket” és módszereket a szőnyegtisztításnál is használhatod. Készíts a szőnyegtisztító port magad házilag.

Bővebben ...

Kárpittisztítás vegyszerekkel

A kellemetlen szagok, nagy kihívást jelentenek a kárpittisztítás területén is. Például a cigaretta füst, a házi állatok, vagy a használat során létrejött szagok eltüntetésében a szellőztetés nem segít, a kellemetlen szagok eljutnak a kárpit legmélyebb rétegeibe. És akkor már nem segít más csak a kiadós kárpittisztítás a megfelelő vegyszerekkel.

Bővebben ...

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.