ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

Alacsony árfekvéssel, kedvező házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Szőnyegtisztító por házilag

Ha foltos, koszos és nem éppen illatos, akkor itt az ideje a szőnyegtisztításnak. Ez nem kis munka, nem is minden takarításkor látunk hozzá. A háztartás minden területén használható régi jól bevált „szereket” és módszereket a szőnyegtisztításnál is használhatod. Készíts a szőnyegtisztító port magad házilag.

A tisztítás elkezdés előtt figyelembe kell venni a szennyeződés mértékét, a szőnyeg fajtáját és elhasználódottságát. Négyféle módszerrel lehet szőnyeget tisztítani. Első és talán legegyszerűbb ha elvisszük tisztítóba. A második ha szőnyegtisztító géppel csináljuk. A harmadik, hogy samponos vízzel tisztítjuk a szőnyeget. A negyedik, hogy szőnyegtisztító port használunk. Bármelyiket is választjuk, készíthetünk házi szőnyegtisztítót hozzá.

Legjobb és legkíméletesebb szőnyegtisztítási mód a szódabikarbóna használata. A szódabikarbónát szórd rá a szőnyegre, esetleg keverj hozzá illóolajat és a szőnyeg nem csak tiszta, de illatos is lesz. Nem kell mást tenned mit a teljes tisztítandó felületet beszórod szódabikarbónával és hagyod „dolgozni” majd 40-60 perc múlva felporszívózod a koszos szódabikarbónát.

Ugyan ez a módszer a kukoricakeményítővel is. Nem csak kitisztítod a szőnyeget, de illatos és friss is lesz tőle.

Zsíros foltok eltávolítására használj ecetet. Az ecetet langyos vízzel vegyítsd, és ezzel kezeld a foltokat. Ha megszárad nyoma sem lesz a foltoknak. Ecetes vízzel a szőnyeget felfrissítheted, és olyan lesz, mint új korában.

Borfoltok esetén használj tejet, de nagyon fontos hogy a tejet utána langyos, szappanos vízzel alaposan mosd ki a szőnyegből, nehogy bebüdösödjön.

A zöldtea is remek tisztítószer. Erősre főzött zöld teával spricceld le a szőnyeget és utána 10-15 perc múlva porszívózd ki. Fényesítsd a szőnyegedet káposztával vagy krumplival. Dörzsöld a szőnyeget savanyú káposztával, vagy egy nyers, hámozott burgonyával. Bármelyik megoldást is választod, a szőnyeg egy kis részén próbáld ki először, hogy biztos nem károsítja-e a szőnyeg anyagát.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.