ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Takarító gép vásárlási tippek

Ha szeretnék pótolni az elromlott gépet, akkor sok kérdés merül fel vásárlás előtt. Milyen volt a régi? Pont megfelelt az elvárásainknak vagy van, amit szeretnék, ha más lenne benne. Van-e allergiás a családba? Milyen az áramfogyasztása? Mennyire egyszerű a kezelése?

Szerintem az első és legfontosabb a teljesítmény. De az is nagyon fontos, hogy azok a funkciók, amit gyakran használunk, mennyire teszik próbára a türelmünket. Mit például vízszűrős porszívónál a szűrőcsere, amit minden alkalommal meg kell tennünk. Ha a porszívó vásárlást vesszük alapul, akkor az is fontos, hogy milyen hosszú a kábel, milyen helyekre kell beférnie a porszívónak. Van –e hozzá kefe fej? Milyen hosszú a kábel? Nagyon fontos hogy milyen lakásba vagy házban élünk. Ha például panel lakásról van szó, akkor inkább porzsákos porszívó a javasolt, míg családi háznál megfelelő a porzsák nélküli is. Ügyeljünk arra, hogy ne a divat márkák alapján vegyünk háztartási gépet, hanem az igényeinknek megfelelőre essen a választásunk. Hiszen nem mindig a legismertebb a legjobb. Aki nem a legolcsóbbat keresi, az elengedheti a fantáziáját. Ezeket a háztartási gépeket több évre vásároljuk ezért nem érdemes az áron spórolni. Ezért érdemesebb jobb minőséget vásárolni.

Gyakran azonban nem éri meg az éves nagytakarítás miatt akár több százezer forintért takarítógépet vásárolni. Sokkal kézenfekvőbb és költséghatékonyabb a takarítógép kölcsönzése. Hiszen ugyanazt a minőséget a takarítógép árának akár 1%-ért kölcsönözhetjük, és még az év közbeni tárolással sem kell bajlódnunk.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.