ÁRAINK

takaritogep hazhozszallitas elojelHÁZHOZSZÁLLÍTÁS BUDAPESTEN HÁZTARTÁSI, IRODAI, CÉGES TAKARÍTÁSHOZ

INGYENES házhoz szállítással és visszaszállítással Budapest minden kerületébe.

Zsebpénz, gyerek, házimunka

Az egyik legnehezebben elérhető állapot az, amikor a gyerekünk önállóan és magától tart rendet a környezetében. Minden szülő álma ez, és hogy belülről fakadjon. A helyeztet megoldani nem egyszerű. Van, aki a zsebpénzre esküszik, van, aki pont az ellenkezőjét vallja. Zsebpénz vagy sem? Ez itt a nagy kérdés. A jól elvégzett munkaért mindig pénz jár?

Szakemberek szerint a munkára nevelést már kicsi korban el kell kezdeni. Azaz a kis óvodás kor kezdetén, amikor még amúgy is lelkesek. Az apróságok minden házimunkában szívesen részt vesznek a portörléstől az edény elpakolásáig. Itt kell a szülőknek kitartónak lenni, hiszen ha most türelmesen fogadjuk a „hátráltatást”, akkor később is természetes lesz a gyereknek, hogy a szülő mellé álla a munka során.

A munkák elvégzése felkészít az iskolára is, az ottani elvárásokra, rendszerességekre. Ekkor már van felelősség tudatuk és felelősség érzetük. Vannak olyan feladatok, amikért nem jár jutalom, és a házimunka is ilyen. Szerintem kell, hogy legyen állandó feladata a gyereknek, de a nyári szünetben ezt ki is lehet egészíteni. Kicsi, de rendszeres feladatokról van szó, mint például a szemét kivitele, az ágyazás és a porszívózás.

Nagyon fontos, hogy kérdezzük meg őket. Soroljuk fel mi az, amiben segíteni tudnak és hagyjuk, hogy ő válaszon feladatot magának. Így úgy gondolom szívesebben is elvégzi majd.

Milyen faladattal kezdjük? Első és legfontosabb a saját szobájának a rendben tartása. Itt persze ilyesmikről van szó, mint könyvespolc portörlés, játékok helyre rakása, vagy a szemét kivitele. Ha már ez rendben megy, akkor jöhet a közös területek rendben tartásába való bevonása is.

A vélemények eltérőek. A zsebpénz az zsebpénz, és nem lehet a házimunka függvénye. A család azért van, hogy közösen lássuk el a házimunkát is. Ha plusz pénzre van szüksége a gyereknek, akkor azt azért kell, hogy megkapja, mert a szükségletei ez diktálják, és nem azért mert megcsinálta a saját feladatát. A pénznél sokkal fontosabb a jutalma az elvégzett házimunkának, és ez pedig a felszabadult szabadidő, amit közösen lehet eltölteni. Ha nem az anya végez el minden házimunkát egyedül, akkor sokkal nagyobb az esély egy közös programra.

Sok szakember véleménye az, hogy a legjobb a példamutatás. Ha a szülő rendet tart maga körül és akkor sem küldi el a gyereket, ha kevés ideje van a házimunkára, akkor a gyereknek a mintakövetés lesz az alap. A pénzzel való jutalmazás nem a legjobb megoldás. A családért tett munka önmagában szép dolog, nem jár érte pénz. Ha ennek ellenére jutalmazni szeretnék a gyereket, akkor inkább közös programmal tegyük ezt.

Takarítógép kölcsönzés és házhozszállítás

 

csik

Takarítógép házhozszállítás előnyei

 

felsorolasjel2kényelmes, mivel a takarítógépet és tartozékait nem önnek kell szállítania

 

felsorolasjel2időtakarékos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontra szállítjuk ki

 

felsorolasjel2költségtakarékos, mert a takarítógép házhoz szállítással pénzt takarít meg

 

felsorolasjel2stresszmentes, mert nem kell órákat a közlekedési dugóban várnia

 

felsorolasjel2komfortos, mert a takarítógépet a megbeszélt időpontban szállítjuk ki

 

felsorolasjel2segítőkész, mert segítünk a gép üzembe helyezésében, kérdéseire kollégánknak készséggel válaszolnak

 

Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapesten

 

Takarítógép bérlés Budapest I kerület, takarítógép bérlés Budapest II kerület, takarítógép bérlés Budapest III kerület, takarítógép bérlés Budapest IV kerület, takarítógép bérlés Budapest V kerület, takarítógép bérlés Budapest VI kerület, takarítógép bérlés Budapest VII kerület, takarítógép bérlés Budapest VIII kerület, takarítógép bérlés Budapest IX kerület, takarítógép bérlés Budapest X kerület, takarítógép bérlés Budapest XI kerület, takarítógép bérlés Budapest XII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIV kerület, takarítógép bérlés Budapest XV kerület, takarítógép bérlés Budapest XVI kerület, takarítógép bérlés Budapest XVII kerület, takarítógép bérlés Budapest XVIII kerület, takarítógép bérlés Budapest XIX kerület, takarítógép bérlés Budapest XX kerület, takarítógép bérlés Budapest XXI kerület, takarítógép bérlés Budapest XXII kerület, takarítógép bérlés Csepel, takarítógép bérlés Újpest, takarítógép bérlés Kispest, takarítógép bérlés Újpalota, takarítógép bérlés Kőbánya

felsorolasjel2Takarítógép bérlés és házhozszállítás Budapest I kerület, Budapest II kerület, Budapest III kerület, Budapest IV kerület, Budapest V kerület, Budapest VI kerület, Budapest VII kerület, Budapest VIII kerület, Budapest IX kerület, Budapest X kerület, Budapest XI kerület, Budapest XII kerület, Budapest XIII kerület, Budapest XIV kerület, Budapest XV kerület, Budapest XVI kerület, Budapest XVII kerület, Budapest XVIII kerület, Budapest XIX kerület, Budapest XX kerület, Budapest XXI kerület, Budapest XXII kerület

 

felsorolasjel2Takarítógép kölcsönzés Csepel, Újpest, Kispest, Újpalota, Kőbánya.

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
FELTÉTELE
csik

 

Telefonos megrendeléskor, szám kijelzéssel hív fel minket. Amikor kollégánk megérkezik Önhöz a megrendelt takarítógéppel, Ön köteles végig hallgatni a használati utasítást, akkor is, ha korábban már takarított ilyen vagy ehhez hasonló tisztítógéppel.

 

Amennyiben meghibásodik Önnél a bérelt tisztítógép azt Ön köteles azonnal jelezni felénk telefonon...

 

TOVÁBB OLVASOM

kolcsonzes feltetele menete gepek

 

TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS
MENETE
csik

 

kolcsonzes feltetele menete1Ön felhív minket a +36 70/884-2225-ös telefonszámon.

 

kolcsonzes feltetele menete2Pontosítjuk az időpontot illetve a címet, ahová
a gépek szállítjuk.

 

kolcsonzes feltetele menete3Mi kiszállítjuk a gépet a megbeszélt időpontban.

 

kolcsonzes feltetele menete4Pontosítjuk a bérlési időtartamot, az elszállítás időpontját.